main-logo
Leaf Leaf
Leaf Leaf

Program i satnice - Nektar OK Fest 2022

13.07.2022

news

Još samo dva dana dijele nas od osmog po redu Nektar OK Festa, koji se 15/16/17 jula održava na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište/Nacionalni park Sutjeska.

 

Osim uživanja u fantastičnom ambijentu, ponudi i sadržajima koje nudi jedna od zasigurno najljepših destinacija u regionu, mnogobroja festivalska publika biće u prilici da uživa i u odličnom festivalskom programu koji na Tjentište donosi mnoštvo raznovrsnih sadržaja. Tokom tri festivalska dana posjetioce očekuju nastupi najpoznatijih imena iz svijeta muzike, promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avantura na Tari, planinarske šetnje i posjeta nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku Sutjeska, joga zona i drugi.

 

Prvi festivalski dan započinje na SARA OK summer stage-u uz DJ program After Affair i Petra Dundova, potom slijedi nastavak programa na Sky Cola OK stage-u u OK kampu uz Orthodox Celts i Sunshine. Ove godine program OK Cinema zone realizuje se u saradnji sa Festivalom muzičkog dokumentarnog filma Dok’n'Ritam (D'N'R). Prve večeri na programu su projekcije dokumentarnih filmova na temu muzike „Pobednici su dosadni“ i „Suženi snovi – Repetitor u CZ-u“. Večernji sati na Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu za koju će se pobrinuti E-Play, Nikola Vranjković, Goblini i finski symphonic metal bend Apocalyptica. Za one najizdržljivije slijedi program na OK After Party u kampu uz After Affair i Petra Dundova.

 

Drugoga dana, program starta od 12:00 kraj bazena uz Mladena Tomica i Alexander G. Za one koji drugi festivalski dan žele da započnu u nešto mirnijem ambijentu od 12:00 na programu je Joga by SARA. Od 14:00 u OK Book zoni održaće se promocije knjiga Borisa Leinera. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Sky Cola OK stage-u pobrinuti Edo Maajka i Let 3. OK Cinema zona druge festivalske večeri donosi film „Viktorija, 15“. Groznica subotnje večeri očekuje vas na Main stage-u uz Silente, Urban & 4, Neno Belan & Fiumens i Dubiozu Kolektiv. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Mladena Tomica, Alexander G i Leu Dobricic, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu.

 

I treći festivalski dan započinje u odličnom ritmu. Energiju ćemo tako redom povratiti na SARA OK summer stage-u uz Dejana Milicevica i Marinu Karamarko, uz mali predah u OK Book zoni  gdje se družimo sa Sergejem Trifunovićem koji će promovisati svoju knjigu „Stovarište“. I trećeg festivalskog dana tačno u podne uživamo u zoni Joga by SARA. Od 15:30 smo na Sky Cola OK stage-u uz fenomenalni završetak dnevnog programa za koji su zaduženi M.O.R.T. i Vojko V. U OK Cinema zoni treće festivalske večeri očekuju nas projekcije: „Njujork, hodočašće“ i „Uskrs, grad i rokenrol“. U samom finišu na Main stage-u uživamo uz Zoster, Psihomodo Pop, S.A.R.S. i Kirila Djaikovskog.  Završnicu osmog po redu Nektar OK Festa provešćemo uz Dejana Milicevica i Marinu Karamarko na OK After Partiju.

 

Festivalski kamp se otvara dan ranije 14.07. od 12:00. Svi koji se u poslednji momenat odluče da nam se pridruže u OK avanturi 15/16/17 jula na Tjentištu svoj OK kamp paket /kamp + ulaznica/ za sva tri festivalska dana po cijeni od 60 KM mogu da kupe na licu mjesta, na recepciji festivalskog kampa.

 

Neka i ovogodišnji Nektar OK Fest prođe u dobrom raspoloženju, sa gomilom pozitivne energije koju treba da ponesete sa sobom. Uz isto spakujte svoju kamp opremu i vidimo se na Tjentištu.

 

U osmoj po redu OK avanturi, Nektar OK Fest prati, prijatelj festivala – kompanija m:tel i banka partner festivala UniCredit Banka Banjaluka.