main-logo
Leaf Leaf
Leaf Leaf

Promocije knjiga u OK BOOK ZONI

30.06.2022

news

Nektar OK Fest i ove godine uz odličan muzički program i adrenalinske sadržaje koji nas očekuju u NP Sutjeska 15/16/17 jula, donosi još noviteta u kojima će publika tokom trodnevne OK avanture na Tjentištu, biti u prilici da uživa.

 

Ove godine u okviru festivalske OK BOOK ZONE svoja izdanja promovisaće Boris Leiner i Sergej Trifunović.

 

U subotu 16. jula održaće se promocije knjiga poznatog muzičara, kipara i nekadašnjeg bubnjara grupe Azra, Borisa Leinera „Sve bio je ritam“ i „Azrini svjedoci“. Nakon više od četiri aktivne decenije u muzici, Boris Leiner napisao je knjigu autobiografskih zapisa „Sve bio je ritam“, koji sadrže dosad neispričane priče o velikanima rock scene (Johnny Štulić, Darko Rundek, Josipa Lisac i mnogi drugi), ispisane autentičnim, duhovitim stilom koji otkriva naličje života slavnih, ali i predanost umjetnosti, preskakanju barijera i pomjeranju granica. Leiner će na Tjentišu promovisati i svoju drugu knjigu „Azrini svjedoci“, a riječ je o skupljenoj 101 priči fanova koji su gledali Azru na različitim koncertima. U pitanju je još jedna knjiga koja rasvjetljava legendu o bendu o kome je napisano uvjerljivo najviše knjiga na ovim prostorima.

 

Nedelja 17. juli u OK BOOK ZONI rezervisana je za promociju knjige „Stovarište“, Sergeja Trifunovića, poznatog glumca, muzičara. „Stovarište“ je autobiografska proza Sergeja Trifunovića ispresjecana pjesmama i ilustrovana crtežima djece. Putopis po isprepletanoj Amero-Srbiji, od Beograda i nazad, preko Pariza, Amsterdama, New Yorka i Los Angelesa, u kojem je prikazao sve svoje javne, ali, što je važnije, skrivene emocije, kao i analitičnost, kreativnu percepciju, skromnost, bespoštednost u analizi samog sebe… Znani i neznani Sergej Trifunović.

 

Nektar OK Fest i ove godine na Tjentištu 15/16/17 jula nudi više od jednog razloga da nas posjetite. Stoga ukoliko još niste, iskoristite preostale dane do festivala i osigurajte svoje mjesto u festivalskom kampu. U ponudi su paket OK kamp (kamp + ulaznica) po cijeni od 50,00 KM i Paket III (kamp + ulaznica + prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad) po cijeni od 80,00 KM. Više info o načinu prijave potražite na www.okfest.net/#booking

 

Uz Nektar OK Fest i ove godine je prijatelj festivala kompanija m:tel i banka partner festivala UniCredit Bank Banjaluka .