main-logo
Leaf Leaf
Leaf Leaf

Veliko interesovanje za OK kamp

11.03.2019

news

Nakon što su za samo tri sata od objave lineupa, ovogodišnjeg šestog po redu Nektar OK Festa, popunjeni hotelski kapaciteti u NP Sutjeska, u roku od deset dana publika je razgrabila prvi kontingent OK kamp paketa po EXTRA cijeni od 25,00 KM. Obzirom na veliko interesovanje, paket trodnevnog boravka u kampu uz ulaznice za sve koncerte ovogodišnjih izvođača na tri stage-a, svi ljubitelji kampa i dobre zabave moći će do kraja marta kupiti u sklopu SUPER ponude po cijeni od 30,00 KM.

 

Ljubitelji dobre zabave, muzike, druženja, kampovanja, imaju mnogo razloga za dolazak na Tjentište 12/13/14 jula!!! Očekuje ih mnogo sjajne muzike uz vrhunske izvođače na Jägermeister main stage-u  gdje nastupaju Franz Ferdinand - Dubioza kolektiv - Goblini – Nele Karajlić – Brkovi – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse. Svi oni koji su i ove godine odlučili da se prepuste magiji Sutjeske i festivalsku energiju dožive kroz najbolju atmosferu festivalskog kampa, biće u prilici da uživaju u nastupima sjajnih bendova i izvođača na Sensation OK stage-u, gdje ih očekuju Let 3 – Bjesovi – Vojko V – Đorđe Miljenović – Iskaz – M.O.R.T. U narednom periodu očekuje nas još sjajnih imena na OK summer stage-u i after partiju u OK kampu.

 

Predah od muzike kamperi će i ove godine moći potražiti u adrenalinskom doživljaju koji će im priuštiti rafting na Tari ili planinarska šetnja obroncima planinskih masiva NP Sutjeska sve do prirodnog bisera Trnovačkog jezera u obliku srca. Do početka OK avanture na Tjentištu donosimo još novosti i programskih sadržaja, ali jedno je sigurno, magije i dobre zabave ni ove godine neće nedostajati u NP Sutjeska.

 

Zato osigurajte svoj OK kamp paket (kamp + ulaznica) na vrijeme po SUPER cijeni od 30,00 KM , iskoristite ovu ponudu i budite dio Nektar OK Festa 12/13/14 jula na Tjentištu. Sve info u vezi sa paketima boravka u OK kampu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net .

 

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, Banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel